Rättelse om budgettext

Det har blivit fel i en text i vårt budgetförslag till kommunfullmäktige. Därför har vi försökt få in en insändare i Hallands nyheter där vi ber om ursäkt för detta. Tyvärr vill inte tidningen ta in insändaren och därför publicerar vi den här:

Ursäkt
När vi skrev vårt budgetförslag till fullmäktige blev det fel i en skrivning om kommunens demografiska utmaning med en större andel äldre. Några ord försvann av misstag i sista redigeringen och betydelsen av en mening blev helt fel.
Vi socialdemokrater i Falkenbergs kommun är mycket medvetna om pensionärernas stora bidrag till skatteintäkterna. Vi stödjer också regeringens arbete med att ta bort den orättvisa pensionärsskatten. Vi ber om ursäkt för misstaget och hoppas att alla förstår att det kan bli fel även i budgettexter ibland.

Per Svensson, oppositionsråd (S)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter